?> O nama – Amatec

O nama

Ukratko

Ama Tec je firma koja je usredotočena na projektovanje i razvoj, proizvodnju, te trgovinu komponentama za optimizovanje proizvodnih procesa. Uz iskustvo u različitim segmentima proizvodnje i tehnologije, uspješno plasiramo tehnološka rješenja u raznim procesima. Mi pružamo veliki broj usluga od konsultantskih sve do projektovanja. Naš cilj je konkurentnost naših partnera na svjetskom nivou. Samom primjenom novih tehnologija možemo ostvariti visoke zahtjeve i standarde. Nove tehnologije garantiraju mogućnost ulaganja u nove proizvode.

Mi znamo vaše potrebe

Mi odvajamo vrijeme da bi poslušali vaše potrebe i biznis koji radite da bi ponuđena riješenja bila efektivna. Vjerujemo da je to temelj za uspješan projekat i partnerstvo.

Imamo iskustvo

Imamo stručnjake koji rade više od 15 godina u ovom sektoru.

Veličina

Mi smo mala firma sa profiliranim stručnjacima. Naši ciljevi su ciljevi naših klijenata. Svaki odnos sa klijentom ima isti značaj.

Naša vrijednost

Nudimo vam ono što je važno i kvalitetno, nudimo vam naše iskustvo.

Odnosi

Tokom godina, razvili smo velike dugoročne odnose s mnogim našim klijentima. Pokušavamo stvoriti takvo povjerenja sa svakim od naših klijenata. Mi želimo biti vaš partner za dugoročni rast i uspjeh kompanije.

Komentariši